Happy Anniversary Royal Saigon

Happy Birthday to Royal! [English below]

Ngày này 3 năm trước, nhà hàng Royal đã chính thức ra đời với sự háo hức của tập thể nhân viên nhà hàng, để đem đến một địa điểm mới giúp khách nước ngoài trải nghiệm món ăn Việt một cách thân quen, ấm cúng và giá thành cực kỳ hợp lý. 3 năm quá dài, cũng không quá ngắn nhưng Royal rất vui vì mục tiêu mình đặt ra chưa bao giờ thay đổi, đã đem đến rất nhiều niềm vui cho người yêu thích ẩm thực Việt trong và ngoài nước.

Hãy cùng đến Royal, kể cho tụi mình nghe câu chuyện của bạn giữa một Bùi Viện náo nhiệt đầy sắc màu, thưởng thức vài lon bia và cùng nhau ghi lại những khoảnh khắc đẹp mới cho hành trình của bạn!
#RoyalSaigon #RoyalSaigonRestaurant
——-
Royal started 3 years ago with our passion in helping the tourists to enjoy Vietnamese specialties at their bests with warmly atmosphere and suitable price.
After 3 years, we still happily enjoy what we are doing, and never fall out of our mission a bit. We love the stories we heard from you guys – people in all shapes and colours from all over the earth – and that gives us most precious experience we never think of before.

Let’s go to Royal, keep telling us your story in a colourful Bui Vien, with full of excitements and also messy and that we always enjoy. Drink some beers and make some good memories again!

-Cheers & Happy birthday to Royal!-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s